Jedinstvena farmakološka metoda

Jeste li spremni prihvatiti izazov?

Dijetoterapijski tretman za mršavljenje sa specijalnom proteinskom formulom i biljnim vlaknima (glukomannan) odobrenim od Europske agencije za sigurnost hrane - EFSA.Želite li saznati više o Liposukcijskoj ishrani,
onda nas odmah pozovite 067 612 611

Kako djeluje

Liposukcijska ishrana?

Liposukcijska ishrana (Neinvazivna liposukcija™) je dijetoterapijski tretman za mršavljenje uz pomoć aminokiselina i biljnih vlakana u okviru niskokalorijske mediteranske dijete. Temelji se na mehanizmu mobilizacije masnih rezervi i njihovoj metaboličkoj pretvorbi u energiju kroz četrnaestodnevni protokol tokom kojeg se može smršaviti 7-10% od početne tjelesne mase. Tokom dana uzimaju se aminokiseline i biljna vlakna u obliku ukusnog rastvora, a centralni obrok je večera koja se sastoji od povrća i mesa. Posebnu ulogu imaju biljna vlakna "konjac glukomannan" koja u želucu bubre upijajući veliku količinu tečnosti, ispunjavaju želudac i daju osjećaj sitosti pa je ovo pomoćno sredstvo za mršavljenje odobreno od EFSA (Evropska agencija za sigurnost hrane).

Protokol podrazumjeva jednostavan plan ishrane i pomoćna sredstva za mršavljenje (prašak za rastvor i kapsule za 14 dana).


info@lipodiet.eu
Podgorica: 067 612 611 | BESPLATNA DOSTAVA!

Iskustva korisnika

+100.000 zadovoljnih korisnika.

  • Isprobala sam razne dijete ali bez rezultata. Ova dijeta mi je pomogla da smršavim 15 kilograma bez gladovanja. Uspela sam smršaviti na pravim mestima i oblikovati svoje telo bez napornog vežbanja. Nakon liposukcijske dijete svi su me pitali da li sam radila liposukciju. Stvarno je odlična.
    Suzana Mančić, -15 kg
    TV ZVIJEZDA
  • Uz liposukcijsku dijetu sam promjenio svoj život. Ranije sam imao problema sa pritiskom i nisam mogao da se saginjem ali nakon što sam smršavio 15 kilograma osjećam se puno vitalnije. Svima preporučujem ovu dijetu kao dobru prekretnicu u promjeni načina života.

Plan ishrane

Šta se jede tokom tretmana?


Zeleno nadzemno povrće, sa manje skroba.

Primjer: Zelena salata, kupus, brokula, karfiol, patlidžan, krastavci, blitva, gljive (cca 600 grama / dnevno)....

home_dietitian2_pic20

Kvalitetni proteini mesa, peradi i ribe

Primjer: Govedina, junetina, piletina, ćuretina, morska i riječna riba, morski plodovi (cca 200 grama / dnevno).....

home_dietitian2_pic20

Aminokiseline i biljna vlakna glukomannan

Posebna proteinska formula sa biljnim vlaknima kao pomoćno sredstvo za mršavljenje (2-3 puta dnevno).

home_dietitian2_pic20

Prirodne životinjske i biljne masti

Maslinovo ulje, maslac, životinjske masti, avokado (linolna kiselina 11 g / dnevno; alfa-linolenska kiselina 1,4 g / dnevno).

home_dietitian2_pic20

Kontaktirajte nas

Pošaljite svoj upit


Facebook