Jedinstvena farmakološka metoda

Jeste li spremni prihvatiti izazov?

Dijetoterapijski tretman za mršavljenje sa specijalnom proteinskom formulom i biljnim vlaknima (glukomannan) odobrenim od Europske agencije za sigurnost hrane - EFSA.Želite li saznati više o Liposukcijskoj prehrani,
onda nas odmah pozovite +385 1 8009 992

Kako djeluje

Liposukcijska prehrana?

Liposukcijska prehrana (Neinvazivna liposukcija™) je dijetoterapijski tretman za mršavljenje uz pomoć aminokiselina i biljnih vlakana u okviru niskokalorijske mediteranske dijete. Temelji se na mehanizmu mobilizacije masnih rezervi i njihovoj metaboličkoj pretvorbi u energiju kroz dvotjedni protokol tijekom kojeg se može smršaviti 7-10% od početne tjelesne mase. Tijekom dana uzimaju se aminokiseline i biljna vlakna u obliku ukusnog rastvora, a središnji obrok je večera koja se sastoji od povrća i mesa. Posebnu ulogu imaju biljna vlakna "konjac glukomannan" koja u želucu bubre upijajući veliku količinu tekućine, ispunjavaju želudac i daju osjećaj sitosti pa je ovo pooćno sredstvo za mršavljenje odobreno od EFSA (Europska agencija za sigurnost hrane).

Protokol podrazumjeva jednostavan plan prehrane i pomoćna sredstva za mršavljenje (prašak za rastvor i kapsule za 14 dana)..


info@lipodiet.eu
Zagreb: +385 1 8009 992 | BESPLATNA DOSTAVA!

Iskustva korisnika

+100.000 zadovoljnih korisnika.

 • Živim u Slavoniji gdje se uvijek jelo dobro i masno. Ali zbog posla kojim se bavim, čestih putovanja i koncerata koje imamo, često sam jeo u pekarama i restoranima brze hrane, pa sam dobio 10 kilograma viška. Iako živim dinamično, to mi nije smetalo da sa Liposukcijskom prehranom smršavim 10 cm u obujmu trbuha.
  Pero Galić, -10 kg
  Grupa "Opća opasnost"
 • Tijekom godina počeo sam zanemarivati svoju kilažu i dobio sam 15 kilograma kojih se nisam mogao rješiti. Kada sam čuo za Liposukcijsku prehranu, odmah sam znao da je to prava stvar za mene i uspio sam za mjesec dana smršaviti 15 kilograma.
 • Isprobao sam brojne dijete i metode mršavljenja ali na kraju sam se pronašao u Liposukcijskoj prehrani. Postigao sam kilažu koju već dugo nisam imao i što je najbolje vrlo lako je održavam uz mediteransku prehranu koju volim i u kojoj uživam.
  Boris Kosmač, -15 kg
  Urednik i voditelj
 • Jedina dijeta koja mi je dala dugoročne efekte i naučila me da zavolim nove stvari poput povrća koje ranije nisam često jeo. Najbolje od svega je što je kod ovog režima prehrane dozvoljeno ono što volim poput kobasica.
  Dalibor Petko, -15 kg
  TV vododitelj i glazbenik

Plan prehrane

Što se jede tijekom tretmana?


Zeleno nadzemno povrće, sa manje škroba.

Primjer: Zelena salata, kupus, brokula, cvjetača, patlidžan, krastavci, blitva, gljive (cca 600 grama / dnevno)....

home_dietitian2_pic20

Kvalitetni proteini mesa, peradi i ribe

Primjer: Govedina, junetina, piletina, puretina, morska i riječna riba, morski plodovi (cca 200 grama / dnevno).....

home_dietitian2_pic20

Aminokiseline i biljna vlakna glukomannan

Posebna proteinska formula sa biljnim vlaknima kao pomoćno sredstvo za mršavljenje (2-3 puta dnevno).

home_dietitian2_pic20

Prirodne životinjske i biljne masti

Maslinovo ulje, maslac, životinjske masti, avokado (linolna kiselina 11 g / dnevno; alfa-linolenska kiselina 1,4 g / dnevno).

home_dietitian2_pic20

Kontaktirajte nas

Pošaljite svoj upit


Facebook