O metodă farmacologică unică

Sunteţi gata să răspundeţi la provocare?

Tratament dieto-terapeutic pentru slăbit cu o formulă proteică specială cu adaos de fibre vegetale (glucomannan) aprobate de către Agenţia Europeană pentru Alimentaţie – EFSA.Doriţi să ştiţi mai multe despre Liposucţia alimentară,
sunaţi acum la 0727 648 528 sau 0773 353 071

Cum acţionează

Liposucţia alimentară?

Liposucţia alimentară (Noninvasive liposuction™) este un tratament dieto-terapeutic pentru slăbit care se bazează pe aport de aminoacizi şi fibre vegetale într-o dietă hipocalorică de tip mediteranean. Se bazează pe mecanismul de mobilizare a rezervelor de grăsime şi de transformare metabolică a acestora în energie, aplicând un protocol cu durata de 14 zile cu posibilitatea de a slăbi între 7-10% din greutatea corporală iniţială. În timpul zilei se consumă aminoacizi cu fibre vegetale sub forma unui shake cu gust plăcut, iar masa principală este cina formată din carne cu garnitură de legume. Un rol deosebit îl au fibrele vegetale de "konjac glucomannan" care expandează în stomac conferind senzaţia de saţietate, acest produs de slăbit fiind aprobat de către EFSA (Agenţia Europeană pentru Siguranţa Alimentaţiei).

Protocolul presupune un plan de alimentaţie simplu şi un supliment alimentar (pulbere solubilă şi capsule, pentru 14 zile).


info@lipodiet.eu
Reprezentanţa Bucureşti: 0727 648 528
Sediul Timişoara: 0773 353 071

Experienţele consumatorilor

+100.000 de consumatori mulţumiţi.

  • Am slăbit 25 de kilograme în decurs de 3 luni şi mă simt fenomenal. Nu-mi vine să cred că această dietă există şi funcţionează. Nu veţi mai avea probleme să slăbiţi, această dietă chiar funcţionează.
    Maria Alexandrescu, -25 kg
  • Am încercat multe diete dar fără rezultate de durată. Această dietă m-a ajutat să slăbesc 20 kilograme fără înfometare. Am reuşit să slăbesc acolo unde trebuie şi să modelez corpul fără exerciţii fizice extenuante. După dietă, toţi mă întrebau dacă am făcut liposucţie chirurgicală şi se mirau când le spuneam că nu. Această dietă este o procedură minunată.
    Loredana Cadeschi, -20 kg
  • Liposucţia alimentară mi-a schimbat viaţa. Înainte aveam probleme cu tensiunea, mă dureau genunchii, dar după ce am slăbit 15 kilograme mă simt mult mai bine. Recomand tuturor această dietă, cel mai uşor mod de a îmbunătăţii calitatea vieţii.
    Nicolae Enescu, -15 kg

Plan de alimentaţie

Ce se consumă în timpul tratamentului?


Legume verzi, sărace în carbohidraţi şi amidon.

Exemple: salată verde, varză, broccoli, conopidă, vinete, castraveţi, ciuperci (cca. 600 gr/zi)...

home_dietitian2_pic20

Proteine de calitate din carne de pasăre şi peşte

Exemple: vită, viţel, pui, curcan, peşte de apă dulce şi sărată, fructe de mare (cca. 200 gr/zi)...

home_dietitian2_pic20

Aminoacizi şi glucomannan

O formulă proteică deosebită cu fibre vegetale ca supliment pentru slăbit (de 2-3 ori pe zi).

home_dietitian2_pic20

Grăsimi de origine animală şi vegetală

Ulei de măsline, unt, grăsimi animale, avocado (acin linoleic 11g/zi; acid alfalinoleic 1,4 g/zi)

home_dietitian2_pic20

Contactaţi-ne

Trimiteţi întrebarea dvs


Facebook