Jedinstvena farmakološka metoda

Jeste li spremni prihvatiti izazov?

Dijetoterapijski tretman za mršavljenje sa specijalnom proteinskom formulom i biljnim vlaknima (glukomannan) odobrenim od Evropske agencije za sigurnost hrane - EFSA.Želite li saznati više o Liposukcijskoj ishrani,
onda nas odmah pozovite 011 344 68 08

Kako deluje

Liposukcijska ishrana?

Liposukcijska ishrana (Neinvazivna liposukcija™) je dijetoterapijski tretman za mršavljenje uz pomoć aminokiselina i biljnih vlakana u okviru niskokalorijske mediteranske dijete. Temelji se na mehanizmu mobilizacije masnih rezervi i njihovoj metaboličkoj promeni u energiju kroz dvonedeljni protokol tokom kojeg se može smršaviti 7-10% od početne telesne mase. Tokom dana uzimaju se aminokiseline i biljna vlakna u obliku ukusnog rastvora, a centralni obrok je večera koja se sastoji od povrća i mesa. Posebnu ulogu imaju biljna vlakna "konjac glukomannan" koja u želucu bubre upijajući veliku količinu tečnosti, ispunjavaju želudac i daju osećaj sitosti pa je ovo pomoćno sredstvo za mršavljenje odobreno od EFSA (Evropska agencija za sigurnost hrane).

Protokol podrazumeva jednostavan plan ishrane i pomoćna sredstva za mršavljenje (prašak za rastvor i kapsule za 14 dana).


info@lipodiet.eu
Beograd: 011 344 6808 | BESPLATNA DOSTAVA!

Iskustva korisnika

+100.000 zadovoljnih korisnika.

  • Bio sam 10 dana na liposukcijskoj dijeti i smršavio sam 9 kg. Onda sam još 7 dana i smršavio 4 kilograma. Poslije sam pazio kako se hrnaim i otišlo je ukupno 15 kilograma. Pitaju me ljudi jel to stvarno tako djeluje pa kažem djeluje 100%. Ali zbog mog načina života ja se opustim i vratim se lošim navikama pa opet nabacim koji kilogram. Čovjek mora paziti šta jede.

Plan ishrane

Šta se jede tokom tretmana?


Zeleno nadzemno povrće, sa manje skroba.

Primer: Zelena salata, kupus, brokoli, karfiol, patlidžan, krastavac, blitva, pečurke (cca 600 grama / dnevno)....

home_dietitian2_pic20

Kvalitetne belančevine mesa, peradi i ribe

Primer: Govedina, junetina, piletina, ćuretina, morska i rečna riba, morski plodovi (cca 200 grama / dnevno).....

home_dietitian2_pic20

Aminokiseline i biljna vlakna glukomannan

Posebna formula belančevina sa biljnim vlaknima kao pomoćno sredstvo za mršavljenje (2-3 puta dnevno).

home_dietitian2_pic20

Prirodne životinjske i biljne masti

Maslinovo ulje, maslac, životinjske masti, avokado (linolna kiselina 11 g / dnevno; alfa-linolenska kiselina 1,4 g / dnevno).

home_dietitian2_pic20

Kontaktirajte nas

Pošaljite svoj upit


Facebook